Tejpa fast plugglappar i taket!

Nu har jag äntligen tid för att blogga. Jag har haft fullt upp hela dagen. Fredagen före höstlovet hade vi engelskprov och idag fick vi se resultaten. Jag hade tre och ett halvt fel, varav två fel var på den oförberedda läsförståelsen. Är väldigt nöjd. På idrotten hade vi en hemsk musikuppvärmning. Jag mådde fruktansvärt dåligt efteråt och trodde nästan att jag skulle spy. Efter uppvärmningen hissade vi ner bommarna och gjorde allt möjligt på dem. Förut har jag faktiskt klarat att gå pendelgång, men det gick inte alls idag. Det var likadant på Bodaborg. På en bana fanns en stege som var uppsatt mellan två väggar och som man skulle gå armgång längs med. Jag var den enda som inte kom över. Jag får liksom inget grepp längre. På idrotten fick vi också gå ”sengångargång”, eller vad det heter. Jag försökte mig på det men trillade ner. Haha!

Från det ena till det andra så har jag ett tips när man pluggar till ett prov. Står din säng under snedtak, skriv då upp sådant du är osäker på eller inte kan på en lapp och tejpa fast lappen i taket! Sover du inte under snedtak men intill en vägg kan du tejpa fast lappar på väggen istället. Om du vaknar mitt i natten och inte kommer ihåg det du var tvungen att veta är det bara att tända och titta upp i taket för att få svar på frågan. Du behöver alltså inte springa och titta i böckerna. Om min kamera fungerade som den ska skulle jag ha fotat mitt tak på vilket plugglapparna till engelskprovet fortfarande sitter, men nu vill inte bloggen samarbeta med mina kort. Gahh!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>