Kvällssysselsättning

Smeknamn: Har inget smeknamn.
Boende: Ute på landet med min familj.
Uppvuxen i: Skövde.
Stjärntecken: Oxe.
Motto: Vet inte riktigt om jag har ett motto än.
Frisyr: Utsläppt hår.
Skrattar åt: Vissa tycker säkert att jag skrattar åt sådant som är ganska oväntat. Skrattar även åt Kvarteret Skatan, älskar det!
Favoritsällskapsspel: Det finns säkert jättemånga roliga sällskapsspel. Cluedo är ett spel jag gillar.
Favoritårstid: Gillar våren och sommaren.
Fritidssysselsättningar: Går på zumbapass när jag hinner.
Värsta ovana: Att jag saltar för mycket på maten.
Åker mest med buss nummer: 614 och 615.
Vill bli bättre på: Tyska.
Vilket är ditt livsmål? Jag vet inte riktigt, men att jobba med det jag vill jobba med.
Vad har du för puder? Använder mineralpuder ibland.
Var är du nu? I köket.
Vad köpte du senast? En present.
Har du åkt fast för snatteri någon gång? Nej, som tur är.
När var du i en affär senast? Det var väl för några dagar sedan.
När fick du senast en present? I julas, kanske?
Vad drack du senast? Vatten, tror jag.
När äger din nästa födelsedag rum? På onsdag!
Finska, danska eller norska? Det skulle vara jättekul att lära sig finska.
Vilka språk kan du prata? Svenska, engelska, tyska och lite franska. Fast som många andra förstår jag mer än jag själv kan säga. När man väl träffar någon som har språket som modersmål känns det inte som om man kan så mycket av språket. Men det är nog bara att försöka prata ändå! När man pratar går det så fort att man inte alltid hinner tänka på grammatiken. Om man är i ett land som har språket som modersmål och slipar på språket lär man sig nog att använda språket.
Hur många hål har du i öronen? Tre, sammanlagt.
Brukar du bada i sjöar om somrarna? Badar ibland. Inte lika ofta som när jag var mindre.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>