Hemma efter Londonresan

Jag kom hem från London ungefär halv fyra på morgonen i går. Ursäkta att jag bloggar först nu, men jag gick och lade mig tidigt i går. Flyget hem från London var försenat med två timmar. Sov i cirka två timmar innan jag åkte till skolan… Inte det roligaste. Jag hoppas att jag inte behöver vara med om något liknande igen. Resan blev i alla fall rolig! Som jag nog har skrivit tidigare åkte vi till London för att fira min farmor, som fyller sjuttio år senare i mars. Förutom min familj var det farmor, mina kusiner och min faster som var med. Jag drack mycket te, var på Madame Tussauds, Harrods och Towern, drack afternoon tea på en restaurang som hette The English Restaurant, såg en Beatles-musikal och shoppade lite på Oxford street. När jag har tid ska jag fota allt jag köpte i Rom och London. Hotellfrukosten på vårt hotell var en av de bästa hotellfrukostar jag har ätit. Det är inte ofta jag är nöjd med hotellfrukosten, haha. Det som är frustrerande med London är att man inte kan köpa allt och inte hinner göra allt. På till exempel Harrods finns typ allt jag är intresserad av. Väskor, kläder, choklad, parfym… ja, allt. Man går in i den ena avdelningen efter den andra med massor av saker som man vill köpa. Det är ju lite jobbigt att se ett sådant överflöd av saker man vill ha och inte kunna köpa allt, haha.

Om en stund ska jag åka in till stan och gå på zumba. Hoppas att jag kan börja återgå till mina rutiner efter dessa två resor till Rom och London!

257
Afternoon tea

IMG_0175
Tower Bridge

IMG_0180
Engelsk frukost. Bacon, äggröra, bönor i tomatsås och potatis. Mums!

IMG_0182
Mobiler för över 100 000 pund inne på Harrods

 

 

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Hemma efter Londonresan

  1. Åh London är så underbart! Sjukt vad dyra mobiler det finns, fattar inte att folk lägger pengar på det. Tänk vad man skulle kunna göra med så mycket pengar, tänk så många som skulle kunna få mat och rent vatten exempelvis

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>