Man hinner inte alltid allt man har tänkt göra

Jag tycker att helgerna går lite för fort, hehe. Innan man vet ordet av är det kväll och man har inte ens hunnit med hälften av det man hade tänkt göra. Jag har i alla fall pluggat ganska duktigt den här helgen. Vissa uppgifter och läxor tar längre tid än andra. Nåja, om ett tag ska jag åka in till stan och träna. Sedan blir det återigen en ny skolvecka, pust.

046070057010
040117148208
Ett collage med bilder jag redan har visat, haha

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Man hinner inte alltid allt man har tänkt göra

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>