Jag har blivit något slags chaufför

På senaste tiden har jag tydligen blivit något slags chaufför? För ett tag sedan skjutsade jag mamma och pappa till ett 50-årskalas, och vid midnatt ska jag hämta dem igen. Nåja, det är inte alls långt att åka, typ fem minuter bara. I kväll går två filmer som jag tycker om, Hur många lingon finns det i världen? och Dumpa honom! Haha, jag gillar ”enkla” filmer. Men vilken av dessa ska jag välja? Jag tror dock att de inte börjar samtidigt, så jag kanske kan börja se den ena filmen och sedan byta till den andra.

Nu ska jag äta våfflor som jag precis har gjort. Ha en trevlig kväll!

bdd2ae06-1ac0-42f3-b028-7e084c222b47[1]

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>