Shopping och Temple Bar

Den här dagen har varit trevlig. Vi har varit inne i stan hela dagen. Jag köpte lite choklad till dem där hemma, en skjorta, ett linne och en foundation. Vi tittade även lite på Trinity College. Det vi inte hann göra och som jag gärna vill göra om jag åker hit fler gånger är att besöka Guinness Storehouse, Old Jameson Distillery, Dublin Castle och St Patrick’s Cathedral, och vara kvar längre i Temple Bar. Bea och jag var där och kollade en sväng på kvällen, och redan vid åttatiden var det fullt drag där. Det var jättemysigt. Dock var vädret inte det bästa i dag. Det regnade, det blåste och det var svinkallt. Våra shoppingpåsar blev helt förstörda. Men irländarna verkade rätt oberörda. När det blåser så mycket att man förlorar kontrollen över var man sätter ner sina fötter kan jag tänka mig att de säger: ”It’s a little bit windy today, isn’t it?”

En lite mer utförlig rapport om resan kommer när jag kommit hem. Planet går i morgon.

027
Trinity College

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>