Läst ut Catching Fire

För en stund sedan läste jag ut Catching Fire, tjoho! Det tog något halvår, haha. En recension kommer inom kort. Vad har jag då mer gjort de senaste dagarna? I torsdags kom min studentklänning. Jag tyckte att den var jättefin och satt bra. Dock tror jag inte att vitt är min optimala färg, men vitt är ju den färg man ”ska” ha. Det kommer nog att bli bra ändå! I går åkte Lovis, Fon, Amanda och jag till Göteborg. Vi gick lite i affärer, åt på Jensens och såg The Grand Budapest Hotel på bio. Hade tänkt att jag skulle köpa något klädesplagg i Göteborg, men vi hade inte så mycket tid på oss att shoppa, så det får bli någon annan gång. Förresten såg jag att The Grand Budapest Hotel visst visas i Skövde, haha. Men det är ju trevligt att komma i väg lite ibland.

Slänger in en bild från min mobil.

IMG_1008

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>