Läst ut Utvandrar-eposet

I går läste jag äntligen ut sista boken i Utvandrar-eposet, Sista brevet till Sverige!! Nästan två år tog det att läsa ut hela eposet, haha. Jag tycker att det är bra och absolut läsvärt, men det kunde vara ganska trögt att ta sig i genom. Sista boken var dock lite tunnare än de andra.

Nu har jag börjat på en bok som heter Besatt och som jag fick av Josefin för ett halvår sedan. Har inte kunnat börja på den förrän nu, eftersom jag har haft andra böcker att läsa, till största delen som vi har fått i skolan.

002

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Läst ut Utvandrar-eposet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>