Weissensee

Jag har börjat titta på en ny tv-serie! Har ju inte tittat på så många riktiga ”serier” förut, bara Downton Abbey, som är hur bra som helst! I alla fall, den nya serien som jag har börjat titta på är Weissensee, som handlar om två personer som blir tillsammans under DDR-tiden i Tyskland. Har sett första säsongen och ska nu börja på andra på SVT Play. Andra säsongen sänds i tv just nu. Första säsongen beställde vi hem på dvd. De flesta avsnitt slutade med en cliffhanger. Tycker att serien är riktigt bra hittills och vill rekommendera den om man är sugen på att börja titta på en ny serie!

IMG_1195

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>