Sett i kapp Weissensee

I dag jobbade jag på kaféet. När jag hade slutat åkte min bror och jag till T-dala och införskaffade lite proviant, och nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Jag har sett alla avsnitt av Weissensee som har sänts, så nu är jag i kapp. Jag längtar jättemycket till nästa avsnitt, som sänds i morgon. Det är så spännande nu! Hade verkligen velat ha ett avsnitt eller två kvar att se i dag… Får väl i stället läsa boken som jag fick när jag fyllde år och som jag nyss började på. Little Beach Street Bakery heter den.

IMG_1205

IMG_1198

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>