Förhandstitt på Viva Hate

I våras var jag ju statist i en tv-serie på tre avsnitt. Serien heter Viva Hate och kommer att visas sent i höst eller i december. Nu har en smygtitt på nästan sex minuter lagts upp på SVT:s hemsida, HÄR. Jag vet inte särskilt mycket mer om handlingen än vad de flesta andra gör, för under inspelningen sa de bara vad vi skulle göra under just den sekvensen vi spelade in, de berättade inte vad som hade hänt tidigare i serien. Därför tycker jag också att det ska bli jättespännande att få titta på hela serien!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>