Vinterpromenad

IMG_2639

IMG_2640

IMG_2641

IMG_2654

IMG_2655

IMG_2658

IMG_2659

Bilder från en promenad i förmiddags. Är nöjd med att snön till slut kom. Även om kyla är det värsta jag vet, känns det inte bra med en vinter utan snö, och allt blir ju mycket finare med snö. Utan snö ser det hemskt ut så här års. På våren är det ju dock jättefint med all körsbärsblom.

Tiden har verkligen gått snabbt här. Jag åker hem i slutet av nästa vecka. Jag trodde att det skulle kännas som att jag var här en evighet. Men det har ändå hänt ganska mycket, eftersom det har varit både jul och nyår, och sedan har min bror fyllt år också.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>