Tips på podcast

Om ni, precis som jag, är intresserade av mat, måste jag tipsa om podcasten Eat this! av Leila Lindholm och Niklas Ekstedt, om ni inte redan har lyssnat på den. Jag började lyssna på den i Kina och fortsatte under hela sommaren. Under hösten var det så mycket annat omkring mig och jag hann inte samla ihop mig för att lyssna på den, men nu håller jag på att ta igen de avsnitt jag har missat. Det är jättekul att lyssna på allt matsnack, och så pratar de också om mycket annat intressant och roligt. De kommer även – ganska ofta –  in på helt vansinniga historier. I förrgår lyssnade jag till exempel på ett avsnitt där Niklas ingående beskrev hur man sprättar upp en gris. Så om ni inte redan har lyssnat på denna podcast, gör det!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>