Badrummet

Här kommer ett par bilder på hur badrummet ser ut just nu. Det har ändå hänt mycket sedan jag åkte hem över julen.

IMG_2672

IMG_2671

Och på tal om något helt annat. I morgon börjar jag skolan igen. Har upprop i både tyska och latin. Har jag berättat att jag skall läsa latin också? Det skall jag göra på halvfart. I vilket fall, kommer vissa föreläsningar i latinet att krocka med tyskan, oavsett vilken grupp jag hamnar i. Men om jag hamnar i andra latingruppen, kommer det nog mest att ske i början av terminen. Nu hoppas jag att jag inte glömmer bort uppropet i latin i morgon!

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Badrummet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>