Tillbaka i Lund

Jag är tillbaka i Lund nu! Jag fick skjuts av mamma och pappa, och när vi kom fram, kändes det som att komma tillbaka till ett kaos, haha. Renoveringen pågår för fullt och märks i hela korridoren. När jag öppnade postfacket, var där så mycket post att den ramlade ut. När mamma och pappa hade åkt, packade jag upp mina saker, sedan gick jag till VG, där fyra andra tjejer och jag skulle ha förfest innan vi gick ut. Vi började med att bada bastu och dricka öl. Vi ville basta på manligt vis, haha. Sedan gjorde vi oss i ordning och beställde pizza. Den kom efter en timme. Någon gång efter tio gick vi till Malmö nation. Nu har jag alltså avverkat Malmö nation också, och nu är det bara Blekingska kvar, innan jag har varit på alla. Man har ju hört en hel del om Malmö nation, men jag tycker faktiskt att den har haft bäst musik hittills. Dock blev jag rätt trött.

I morse när jag vaknade, hörde jag hur folk gick in i min hall. De gör något med badrummet, men det är ju rätt konstigt att de arbetar i dag. Jag skall visa en bild på hur det ser ut just nu i ett annat inlägg. Just nu håller jag på att tvätta och använder alla tvättmaskiner. Fast man kan ändå inte boka tvättid i dag, så jag tar ingen persons tvättid. Jag hade verkligen hur mycket som helst att tvätta. Lite senare skall jag väl gå och handla några saker. Vi hörs!

IMG_2669

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>