Helgen

I fredags jobbade jag på Professor Pong på Västgöta nation. Det var första gången jag jobbade på nation, vill gärna göra det fler gånger. I går skulle jag ha ätit brunch med två kompisar, men allt vi gick till var antingen stängt eller inställt. Fick bara i mig en smoothie till slut, haha. Nästa gång får vi försöka vara ute i bättre tid. På kvällen var planen att min kompis, hennes kompis och jag skulle åka till Malmö och gå ut, men vi kom aldrig i väg dit, hehe. Men vi får göra det någon annan gång i stället. I dag är inte allt på topp. Jag försöker dock tänka på allt jag har klarat av och gått i genom tidigare. Har man flyttat till Kina helt ensam, klarar man av det mesta.

Hoppas att er helg har varit bra!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>