Tur till Malmö

Hallå!

Hoppas att helgen har varit bra hittills. Min helg har varit ganska bra hittills. I går var jag ute på nationer. Vi började på Pong på VG, sedan hade vi lite förfest på en av tjejernas korridorsrum och därefter gick vi till HK. Det var schlagerkväll där, vilket var kul. Gick dock hem ganska tidigt. I förmiddags var Yuanxu och jag och åt brunch på Wermlands. Jag var ju så nöjd med brunchen förra gången vi var där, men i dag släppte de in en kvart för sent, och sedan var det inte särkilt mycket mat där. Åt mig i alla fall mätt. Men bruncherna kan nog vara oerhört olika från vecka till vecka beroende på vilka som förbereder den, oavsett om det är på samma nation. Efter brunchen åkte vi buss till Malmö för att kolla på en dansskola som vi kanske ville testa, men den visade sig ligga i en ganska ful del av Malmö, ganska långt bort från centralen, så vi kommer nog inte att börja där. Efteråt gick vi lite grand i affärer. Utifrån det jag har varit i Malmö, gillar jag verkligen staden. Många ogillar ju Malmö, men inte jag. Jag vill gärna bo kvar i Skåne efter att jag har pluggat klart. Vi åkte i alla fall tåg tillbaka till Lund, och sedan gick vi hem till Yuanxu och drack litet te.

IMG_2679

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>