Slutet av tredje skolveckan

I förmiddags var jag på American breakfast på Västgöta nation, och om gårdagens brunch var lite knaper, var denna mycket bättre! Den var bra organiserad och maten sååå god! Visst, vi fick vänta innan vi fick ta för oss, men alla fick gå in och sätta sig först. Sedan var det rätt trångt, men jag tycker ändå att det var mycket bättre organiserat än på andra bruncher. Det bjöds bland annat på amerikanska pannkakor, pulled pork, coleslaw och ceasarsallad. Pulled pork och coleslaw var helt sinnes gott!

I kväll ska jag nog träna. Vi hörs nästa vecka!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>