En lista

Hur gammal är du? 21…
Hur gammal känner du dig? När jag var yngre, trodde jag, att man skulle känna sig vuxnare, än vad jag gör nu, när man blivit myndig, men nu har jag förstått, att det är många, som inte känner sig så vuxna, och att de flesta vuxna egentligen inte är så vuxna av sig. Jag känner mig fortfarande vilsen, men det är nog ganska vanligt i min ålder, så jag får väl svara 21.
Var bor du? I ett studentrum i vanliga fall, men nu under sommaren bor jag hemma.
Vad har du gjort i dag? Arbetat.
Vilken årstid föredrar du? Jag tycker att det beror på, vad man gör och hur man mår under en årstid. Jag föredrar värme framför kyla, men det är ju inte alltid det blir bra väder under sommaren, och sedan känner jag ofta, att det är en del press under sommaren. Jag blir stressad över att jag inte utnyttjar den ordentligt.
Är du beroende av något? Jag dricker gärna kaffe och tycker, att något saknas, om jag inte dricker kaffe till frukosten, men jag kan lätt klara mig utan kaffe.
Var i världen skulle du vilja befinna dig just nu? Utomlands, i alla fall. Vill bo utomlands en period igen och uppleva en massa nytt och få nya erfarenheter. Jag blir så lätt uttråkad och är sugen på att uppleva något nytt igen. Sverige finns alltid kvar.
Vilket är ditt favoritgodis? Lakrits och fin choklad.
Vilken är din favoritaffär? Jag gillar kaffe- och tehandlar och andra affärer med en speciell nisch. Bengtssons ost i Lund gillar jag, till exempel.
Är du morgon- eller kvällsmänniska? Kvällsmänniska. Har märkt av det särskilt mycket den här sommaren…
Har du blivit sydd någon gång? Nepp. Har aldrig ens varit inlagd på sjukhus.
Vad ogillar du? Bland annat människor, som är elaka eller dryga mot EN person, men jättetrevliga mot alla andra, så att de gillar dem och tror, att de är jättesnälla.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>