Sett klart alla säsonger av Skam

Vill passa på att önska alla ett gott nytt år! Jag firade nyår i Lund, men är nu tillbaka hemhemma och ska nog åka ner igen den tionde. Den femtonde bär det av till Düsseldorf!

Haha, nu har jag tittat klart på alla säsonger av Skam. Det är så spännande att man bara måste fortsätta titta och till slut upptäcker man att man har sett nästan en hel säsong och klockan är fyra på morgonen. Längtar till säsong fyra! Att titta på denna serie är även ett bra sätt att bli bättre på att förstå norska. Min favoritkaraktär just nu är nog Isak. Tycker verkligen att skådespelaren som spelar honom var duktig i tredje säsongen.

IMG_3484

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>