Snott en lista

Har snott en lista från Egoina!

Om du levde i en tv-serie, vilken tv-serie skulle du leva i då? Downton Abbey så klart! Tänk vilken dröm att få ha på sig alla fina tio- och tjugotalskläder. Förutsatt att jag tillhörde överklassen i serien, då.

Vilken är din favoritdoft? Finns massor. Gillar bland annat lavendeldoft och liljekonvaljdoft. Sedan är doften av nybakat bröd inte så dum heller. Det var det jag kom på nu i alla fall.

Om du vore bra på att sy, vad skulle du sy då? Om jag vore duktig på att sy, vore sömmerska helt klart ett tänkbart yrke. Tänk, vad kul det vore att få sy brudklänningar och balklänningar och även sätta ihop egna modeller. Nu är jag ju tyvärr inte särskilt duktig på att sy, så det känns rätt svårt att göra detta, men för dem som är duktiga, är det säkert jättekul!

Vilket är ditt favoritverktyg? Använder i princip aldrig verktyg. I alla fall inte sådana jag tänker på, som hammare och skiftnyckel.

En situation du tycker är jobbig? Finns många. En jag kommer att tänka på spontant, är att vara på väg till en plats där jag aldrig har varit förut, ha en tid att passa och känna att tiden börjar bli knapp. Antagligen kom jag att tänka på detta för att jag har behövt utsätta mig själv för detta flera gånger de senaste veckorna när jag har varit och tittat på boenden.

Vilken musik triggar i gång din nostalgiska sida mest och varför? Ingen jag kommer på nu i alla fall. Man kan ju lyssna på all musik hela tiden. Men kanske känns det lite nostalgiskt när jag hör gamla TH-låtar som kom innan jag ens hade börjat lyssna på TH, för då påminns jag om de åren som jag tycker känns som de ”bästa” TH-åren, men som jag aldrig upplevde själv, eftersom jag inte hade börjat lyssna på deras musik då.

När känner du dig som vackrast? När jag är i vissa belysningar, till exempel i badrummet i lägenheten där jag bor just nu, haha. Men när jag känner mig vacker och inte är helt slumpartat, tycker jag att det känns som, för ibland har jag ansträngt mig jättemycket med sminkningen, men så syns det knappt att jag är sminkad.

Det senaste som gjorde dig glad? Kommer typ inte på något.

Det senaste du googlade? ”Iban Handelsbanken”.

Vad ser du fram emot just nu? Att två kompisar från Lund kommer hit i morgon och hälsar på under helgen!

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Snott en lista

  1. Hej! Jag har en fråga ang din tid i Düsseldorf. Jag funderar själv på att söka in till programmet nästa termin så undrar lite om du vet om det är svårt att komma in. Vet du om det var många som sökte programmet och vad är det dom främst går efter i antagningsprocessen?

    Skulle jätte gärna bli antagen men vet inte riktigt vad dom främst söker i antagningsprocessen så att jag kan förbereda mig på något sätt.
    Tack så jätte mycket för svar :)

    • Hej!

      Vad kul att du också funderar på att söka programmet! Jag skulle tro att det inte var jättemånga som sökte, för efter sista ansökningsdagen kunde man fortfarande skicka in en sen ansökan, och alla praktikplatser som fanns med på listan är inte tagna. Sedan fick jag höra att det var fler personer som gick programmet förut än vad det är nu, så jag antar att fler skulle kunna gå programmet än vad vi är i kursen. Det är personer med ganska olika bakgrund och olika kunskaper som går kursen, så jag tror inte att det är någon specifik kunskap eller liknande som de söker i antagningsprocessen, utan det är nog bara bra om det blir en blandning mellan olika kunskaper och bakgrunder. :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>