Listan om morgnar

Har tagit ännu en lista från Egoina, hehe.

När går du upp?
På vardagar, i alla fall måndagar till torsdagar, går jag numera upp 06.30.

Vad är det första du gör varje morgon?
Om jag är jättetrött, måste jag sitta på sängkanten och vila lite och kanske titta på mobilen innan jag börjar göra mig i ordning. Nästa steg är att bädda.

Hur lång tid tillbringar du i badrummet varje morgon?
Det beror på hur pigg jag är, det vill säga hur effektiv jag orkar vara. Som snabbast tar det nog en halvtimme för mig att göra mig i ordning i badrummet, men ibland tar det en timme.

Är frukost viktigt?
Japp! Jag älskar god frukost.

Är du morgontrött?
Jag är en riktig Morgenmuffel. Det spelar ingen roll hur mycket klockan är eller hur länge jag har sovit; jag tycker alltid att det är jobbigt att kliva upp ur sängen. Men ju tidigare, desto värre. Om jag inte måste gå upp tidigt, tycker jag att det är jättejobbigt att gå upp klockan åtta, och ställer hela tiden om klockan, så att det slutar med att jag har sovit två timmar längre än vad jag hade tänkt.

Vad har du för alarm?
”Kosmisch” på iPhone 5. Kommer inte ihåg vad alarmet heter på svenska.

Hur ser en perfekt morgon ut?
Jag är ledig och vaknar av mig själv och inte av ett alarm, eftersom jag inte har någon tid att passa under förmiddagen. Jag går och köper nybakade Brötchen på ett bageri och äter sedan dem till frukost i mitt rum.
Jag har ingenting som måste göras och det är ingenting som stressar.

Vad är det bästa med morgonen?
Frukosten.

Hur går du helst klädd på morgonen?
Byter om till de kläder jag skall ha under dagen så snabbt som möjligt, eftersom det blir så utdraget om man går runt i pyjamas för länge.

IMG_2957

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>