Praktiken är över

I förrgår hade jag min sista praktikdag. Jag fick flera fina presenter, verkligen jättesnällt. Men vissa skickas per post. Nu återstår en vecka med undervisning i skolan och sedan är det dags för mig att åka hem. Jag var ju hemma fem dagar när min bror tog studenten, vilket var riktigt trevligt. Det var fjärde gången jag var på besök i Sverige under detta halvår. Just nu ser jag fram emot att vara i Sverige och bo hemma ett tag, men jag vet att det efter ett tag i Sverige kommer att börja krypa i kroppen och jag kommer att vilja åka i väg utomlands igen. Nu kommer det dock antagligen att dröja minst två år innan jag kan flytta utomlands nästa gång.

Här kommer några bilder från min brors studentdag.

IMG_3117

IMG_3118

IMG_3120

blogstats trackingpixel

3 reaktion på “Praktiken är över

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>