Höstsittning och Spanienresa

I fredags hade jag tenta från 14.00 till 18.00. Kul tid att ha tenta på en fredag, eller hur? Direkt därefter var det dags för fest och sedan utgång på Helsingkrona. I lördags var det höstsittning på mitt boende. Det var rymdtema, så jag klädde ut mig till en klon från Star Wars. Vi var nämligen kloner i min novischgrupp under novischveckan, så jag hade kläder till det, hehe. Dock var det bara en vit t-shirt med svarta ränder och en keps med ett tryck av en klon.

Det är ganska mycket som händer de närmaste dagarna och jag är rätt stressad över hur jag ska hinna med allt i skolan. På torsdag ska jag åka till Spanien och vara borta till måndag nästa vecka. Vad jag inte visste när resan bokades, var att vi i grupper ska ha presentationer på seminarierna. Självklart ska min grupp ha presentation dagen efter att jag kommer hem. Jag missar även en obligatorisk gästföreläsning, men jag är nästan säker på att den inte var inlagd i schemat när resan bokades, för i så fall hade jag reagerat på det. Som tur var, verkar det inte göra så mycket att jag missar den, för när jag mailade kursansvarig om det, skrev hon att ingen närvaro skulle tas.

På onsdag ska jag gå på spex, andra spexet jag går på den här terminen. Och nästa onsdag ska jag gå på ett annat spex, haha.

Skriver nog igen när jag är tillbaka från Spanien!

received_10212279820328310Längtar efter Sigge hela tiden

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>