Tröstshopping

Denna vecka har varit jättestressig för mig, då jag har haft massor av plugg, samtidigt som jag har jobbat en hel del. Då passade det bra, att det som jag beställde under Black Week och även innan dess kom fram. Blev något lite kul i alla fall.

Stressen fortsätter. Jag måste verkligen sluta att ta på mig så mycket och se till att jag har tillräckligt mycket tid att plugga. Måste tyvärr göra en komplettering i tyskan, så den är inte klar än.

Denna helg har varit märklig. Jobbade i fredags och i går. I fredags stötte jag av en slump på två personer från min klass i Düsseldorf, här i Lund. Vi sågs sedan på kvällen. Dagen efter kändes det helt overkligt att jag träffat dem här, men det var verkligen jättekul att träffa dem. Och i dag fick jag reda på att en person i korridoren under mig hade hittats död.

IMG_3309

IMG_3298

IMG_3300

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>