Fem önskeländer

När vi ändå är inne på ämnet resor, tänkte jag drömma mig bort lite till länder som jag vill besöka någon gång i framtiden. Vill egentligen besöka vartenda land i hela världen, men här kommer en lista på de länder som jag känner mig sugen på att besöka just nu och som jag inte har varit i.

1. Argentina

79307942_BH4MN7-buenos-aires-retiro-xlarge

Vill egentligen besöka alla länder i hela Sydamerika, men ett land som jag känner mig sugen på att besöka just nu är Argentina. Skulle vilja åka till Buenos Aires, som är ”Sydamerikas Paris” och har hemliga klubbar och barer. Jag är även riktigt taggad på argentinsk mat. Det skall ju vara massor av grillat kött.

2. Kanada

resort-jobb-kanada

Kanada har jag länge velat åka till. Vill åka till Prins Edwards ö, där Anne på Grönkulla utspelar sig, Montreal, Toronto, Ottawa, Quebec och Niagarafallen, men även Vancouver på västra sidan. Sedan vill jag utforska naturen och besöka glesbebodda områden i exempelvis nordvästra Kanada.

3. Island

island-1

På Island vill jag åka ”The Golden Circle” för att se de viktigaste sevärdheterna, utforska Reykjavik, rida på islandshästar och se varma källor. Vill uppleva naturen!

4. Australien

960x400-ayers-rock-uluru

Australien är helt perfekt så tillvida att det ligger jättelångt söderut och ständigt har sommarväder – för oss svenskar i alla fall – men samtidigt är västerländskt, hehe. Jag skulle nog helst vilja besöka olika storstäder och sola och bada. Sedan får man väl inte missa Ayers Rock.

5. Japan

japan-tokyo-meguro-canal-cherry-blossom

Jag vill besöka Japan främst för naturens och olika städers skull. Vill åka till Tokyo, Osaka och Kyoto – helst under körsbärsblommningen-, bestiga Fuji och på andra sätt uppleva naturen. Vill även besöka den svenska byn i norra Japan.

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Fem önskeländer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>