Jul- och nyårsplaner

På tisdag har vi obligatorisk handledning och på onsdag åker jag hem. Är hemma i ungefär en vecka och skall fira jul med familj och släktingar. Sedan åker jag tillbaka till Lund och är här under mellandagarna. Skall jobba ett par pass. På nyårsafton åker jag som sagt till Barcelona. Kommer hem fjärde januari. Den åttonde januari har vi obligatorisk handledning igen och därför känner jag att det inte är värt det att åka hem en gång till efter nyår. Det är julafton om en vecka, men jag har knappt tänkt på att det är advent. Har haft massor av annat att tänka på och har inte köpt en enda julklapp. Det har varit det sista jag har tänkt på, men det är ju ändå mer praktiskt att köpa julklapparna när jag är på plats hemma än att släpa med dem på tåget. Tänkte fixa julklappar rätt snabbt när jag kommit hem och planerar att inte ge bort så många materiella ting. Eftersom jag inte bor hemma längre, kan jag inte gå ”all in” med alla julförberedelser, utan tänker att det får bli lite som det blir och ser julen som ett tillfälle att vila upp sig. Men det och att jag har haft så mycket annat att tänka på har gjort att jag inte riktigt har kommit in i någon adventsstämning. Har inte adventspyntat mitt rum, eftersom jag ändå måste ta ned pyntet, hehe. Att komma hem och börja med julförberedelser kommer att kännas som att helt plötsligt, från ingenstans, bara kasta sig in i julen. Det känns jättekonstigt att det snart är jul, eftersom jag knappt har märkt av att det är advent. Jag saknar pepparkaksbak, lussekattsbak och adventsfika där man tänder ett ljus i adventsljusstaken där hemma. Jag hoppas att jag kommer in i julstämning när jag väl kommer hem.

images

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>