Hemhemma

IMG_3322

IMG_3323

IMG_3317
Sillinläggning på G 

IMG_3314

Jag är hemhemma sedan fyra dagar. Jag har lagt in sill, kokat knäck och kola, tittat på Love Actually – ett måste vid jul – och i dag håller jag på att baka. Jag kan väl inte påstå att jag är helt frisk. Har svårt att andas, hostar, är snuvig och mina händer är helt blodiga på grund av dålig handkräm. När jag kommer tillbaka till Lund ska jag köpa ordentlig handkräm på apoteket. Julen kommer att firas hos oss i år. Jag ser mest fram emot maten och julkaffet.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>