Mellandagar i Lund

Jag har varit i Lund sedan i går och stannar här till nyårsafton. I går passade jag på att tvätta, bytte lakan, handlade och gav mig ut på en liten ”joggingrunda”. I dag jobbade jag från sju till elva. Sedan gick jag i affärer för att se vad mellandagsrean hade att erbjuda. Köpte bland annat en klänning som jag ska ha på nyårsafton. Dock är jag fortfarande ute efter lite fler plagg att ha till vardags. Är extremt kräsen och det är få plagg jag gillar. Trots att det knappt får plats något mer i mina garderober, måste jag ändå försöka att skaffa en hel del nya kläder, för det blir liksom kris om jag har varit borta en vecka och inte hunnit tvätta. Mitt mål är att jag ska kunna klara mig i två veckor utan att tvätta. På kvällen var jag på ett street-pass, som var ganska svårt. I morgon ska jag jobba från sexton till tjugo. På förmiddagen ska jag gå på ett afrodans-pass. Även om det hade varit roligt att vara hemhemma lite längre, är det skönt att ha lite rutiner nu i några dagar före nyår. Hade jag varit hemhemma, hade jag tryckt i mig en massa julgodis. Jag är nästan ensam i korridoren nu, vilket också är skönt.

IMG_3335

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>