Årets sista träningspass och klippning

I dag gick jag på årets sista träningspass. För min del, alltså. Det blev gympa stång. Tyvärr var där fullt med folk, vilket är bland det värsta jag vet. Avskyr att vara bland en massa folk, haha. Sedan sade en sur tant till mig att flytta på mig, fast jag visst hade fått plats där jag tänkte ha min matta. Nåväl, passet var ändå kul. Efter träningen cyklade jag till den ekologiska frisersalongen Bruns frisörer och klippte mig. Det känns skönt att vara nyklippt inför i morgon. Snart kommer mina förändrar hit. De ska fira nyår här i Skåne, så vi ska träffas i dag. Det blir middag ute. Och i morgon förmiddag bär det av till Barca!

IMG_3337

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>