Vecka 8

Hallå!

Tänkte ge en liten uppdatering. I går kväll var det husfest här på bygget, vilket innebär att alla korridorer klär ut sig efter ett tema och äter middag var för sig, för att sedan sammanstråla i biblioteket, där det är ”disco” och en vinnande korridor utses. Under tiden man har ätit middag har nämligen sexmästeriet gått runt och kollat vad korridorerna har för teman och utsett det bästa temat. Vi vann tyvärr inte i år. Vårt tema var Snövit. Dock vann vi för två år sedan, då alla som var med klädde ut sig till en kinesisk karnevalsdrake.

I kväll är planen att se på film här i korren. Det blir nice.

Försöker ladda upp en bild, men den blir bara svart!! 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>