Lugn kväll med serier

Jag kom nyss hem efter att ha skrivit terminens första tenta! Som vanligt hade de lyckats pricka in en perfekt tentatid; två till sju en fredagseftermiddag. En av frågorna var faktiskt vad ens alternativkostnad för att skriva tentan var och jag svarade ”en ledig fredagseftermiddag”, vilket jag hoppas var rätt.

Nu ska jag bara chilla och titta på serier! Det är verkligen skönt att ha gjort tentan. I morgon ska jag på aktiekurs i Kristianstad med Unga Aktiesparare. Hoppas bara att jag hittar rätt. I övermorgon ska jag på brunch med WILMA, som är ett mentorsprogram som jag deltar i.

Hoppas att alla har det bra!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>