Avicii är död

Kan inte fatta att Avicii är död! Så otroligt sorgligt. Jag blev jätteledsen när jag fick reda på det.

I dag blir det till att fortsätta uträtta ärenden. Var och uträttade en hel del ärenden i går och på kvällen blev det festligheter.  Har försökt få tag i den kubanska ambassaden, men det är radiotystnad från dem. Alltså, det är under all kritik!!!! Så får det inte gå till! Läste en artikel om en man som fått ställa in sin resa till Kuba på grund av att de varit så sega med visumet. Helt oacceptabelt!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>