Bald schließe ich deine Türe für immer

I går fick jag en avi om att jag hade ett rekommenderat brev att hämta ut och det var faktiskt mitt turistkort till Kuba! Eller, det antar jag i alla fall. Allt står på spanska och jag kan ingen spanska. De är roliga, de på ambassaden. Hör typ ingenting från dem och plötsligt får jag ett turistkort.

Något jag verkligen avskyr med att bo här är att det blåser så mycket! Blåst är bland det värsta jag vet. Håret flyger åt alla håll, så att det ser ut som att jag har ett skatbo på huvudet och så är det otroligt jobbigt i största allmänhet. I dag skulle jag dessutom gå med min långklänning till kemtvätten i all blåst, vilket inte var det lättaste, vill jag lova. Den stod rakt ut, som en svans efter mig, typ. Oturligt nog kunde den inte bli tvättad till på måndag, så jag får välja en annan klänning till måndagens sittning i stället.

I går var jag på Alfa Lavals bolagsstämma. Ska nog köpa aktier i Alfa Laval. Egentligen måste man ju vara aktieägare för att vara med på en bolagsstämma, men det gjordes ett undantag för Unga aktiesparare. Bra sätt att få fler att köpa aktier i bolaget.

IMG_3461

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>