Fix und foxi

Jag har fått reda på att jag har järnbrist. Skönt att ha en förklaring till varför jag ofta blir så trött. Dock väntar jag på ett samtal från läkaren och har ingenting utskrivet eller så än. Hon skulle ringa på fredag, då vi kanske bokar en ny tid, och först då kommer väl tabletter att skrivas ut. Och det tar antagligen ett tag innan de verkar. Note to self: Kontakta alltid privata kliniker i första hand. Vårdcentraler är sämst. I dag var jag i alla fall jättetrött när jag kom hem från träningen. Och efter att ha städat, tvättat och uträttat ärenden var jag fullständigt utmattad. Det är ju inte normalt, eller hur? Jag sover liksom ordentligt om nätterna.

Blir fortfarande ledsen när jag tänker på Avicii. Såg dokumentären om honom i går. Jag tycker att det är oerhört synd att en så ung, begåvad människa blev pressad så hårt att den psykiska ohälsan inte gick att bota. Förhoppningsvis kan man lära sig något av detta.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>