Unterm Rad

Nu tjatar jag mycket om Avicii, men i samband med hans död kom jag att tänka på en bok som jag läste förra året. Den heter Unterm Rad och är skriven om Hermann Hesse. Kan tipsa om den! Den handlar om en ung pojke från en liten by i södra Tyskland. Han är orthört begåvad och blir antagen till något slags klosterskola. På grund av att olika personer ständigt pressar honom att prestera, slutar det ungefär för pojken som för Avicii. Jag tycker att alla kan lära sig något av boken.

index

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>