Långhelgen

Så har det blivit maj i år också. En del av mig har ångest för att det har blivit en ny månad, men jag har bestämt mig för att jag inte ska tänka på det sättet som gör att jag får ångest av tid, så jag försöker att trycka undan det. Denna månad tar terminen slut för min del. Jag har ändå haft en riktigt rolig termin. Denna termin och min första termin i Lund har nog varit de roligaste hittills, även om en del skit har hänt både nu i vår och första hösten här. Trivs i alla fall med tillvaron bättre nu än i höstas.

I förrgår firades kvalborg på VG och Hallands. Det var fint väder, så jag tyckte att det var trevligt. I går förmiddag blev det våffelbrunch i min korridor. Sedan hängde jag i parken ett tag. På kvällen var det sittning på mitt boende. I dag hjälpte jag till med diskningen efter sittningen lite grann. Nu på kvällen var vi och tittade på studentsångerna. I morgon är det dags för skola igen, men det blir en kort vecka. Tyvärr blir det inga bilder, eftersom bilderna från min mobil blir svarta när jag försöker ladda upp dem på bloggen.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>