Läsåret är slut

I går skrev jag terminens sista tenta och nu är jag hemhemma! Skönt att kunna avsluta läsåret och åka hem redan i maj. Efter tentan var jag med en stund på korridorsavslutningen. Sedan blev det lite häng i Tunaparken innan det var dags för finalmetro på VG. Jag har varit jättemycket på VG den här terminen, haha. Tror faktiskt att Västgöta nation och Hallands nation är de enda nationerna som jag har varit på den här terminen. I dag städade jag och packade innan tåget gick. Gick även till VG för att fråga om jag kunde växla in mina matbiljetter till biljetter för nästa termin, men det var inte öppet, trots att expen skulle vara öppen som vanligt den här veckan. Och jag hade valt ett tåg som gick så att jag skulle hinna gå till VG också, så jag är rätt irriterad över att det inte var öppet. Får la försöka växla in matbiljetterna till hösten i stället.

Om ett par dagar åker jag till Kuba. Måste kolla upp allt inför resan lite ordentligare nu när jag inte behöver plugga längre.

IMG_3493

IMG_3494

IMG_3496

IMG_3499
Bilder från trädgården

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Läsåret är slut

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>