En ledig dag hemhemma

I dag sov jag ut ordentligt och gick därefter en promenad. Sedan solade jag på balkongen. Försökte läsa, men det var ganska svårt att se något. Försökte därför lyssna på en podd i stället, men min mobil blev jättevarm ute i solen, så jag vågade inte ha den på balkongen.

Jag lagade detta till lunch:

IMG_3508

IMG_3510
Lax med råstekt potatis, majs och tomat

Drack även en kopp kaffe i solen.

IMG_3512

IMG_3517

Sedan åkte jag in till stan för att uträtta några ärenden. Köpte bland annat en bok om Kuba.

IMG_3520

I morgon blir det födelsedagsfirande av en kompis.

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “En ledig dag hemhemma

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>