Mot Kuba

Jag befinner mig på Landvetter nu. Är redan vid gaten och planet går om över två timmar, haha. Så typiskt mig när jag reser på egen hand. Men jag kanske går och äter något om en stund.

Kommer fram vid åtta på kvällen, kubansk tid. Måste byta plan i Paris. Jag hoppas bara att jag har ordnat allt inför resan och inte missat något viktigt. Eftersom olika regler gäller för olika nationaliteter fanns det ingen lista med exakt allt man var tvungen att ordna före resan,  så man har fått kolla upp en del på egen hand. Men jag tror att jag har ordnat det viktigaste.

Jag kommer antagligen inte att ha något internet på Kuba, men jag bloggar om resan när jag har kommit hem!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>