Kuba del 3

Efter vår första natt i Trinidad åkte vi till en strand. Vattnet var riktigt behagligt, men det finns nog finare stränder på Kuba. Vissa andra i gruppen sade även att det fanns djur i vattnet. Eftersom det var mulet och litet blåsigt, kändes inte solen särskilt stark, men det tror jag att den var, för min vistelse i solen fick vissa konsekvenser dagen efter, haha.

IMG_3658

IMG_3663

Efter att vi hade tillbringat förmiddagen på stranden åkte vi tillbaka till stan, där man fick göra vad man ville. Vi gick först till tapasrestaurangen och åt.

IMG_3667

Sedan gick vi upp i ett torn med utsikt över Trinidad. Som ni ser på himlen, var ett åskväder på väg. Det började blixtra medan vi var uppe i tornet.

IMG_3670

IMG_3673

IMG_3674

IMG_3675

IMG_3677

Därefter satte vi oss och tog en drink. Jag drack en canchánchara med massor av honung och mådde illa efteråt. På natten blev jag magsjuk.

Fortsättning följer!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>