Mitt första jordskalv

I går, på midsommardagens morgon, var jag med om mitt första jordskalv någonsin! Märkte hur huset började röra sig och skaka. Visste inte vad jag skulle tro, men det gick över ganska snabbt. Tänkte att en jättetung lastbil körde förbi utomhus, men såg ingen lastbil. Jag somnade om och när jag vaknade fick jag reda på att det varit jordskalv. Vi hade befunnit oss i epicentrum, i princip.

I går kväll tittade vi på fotbollsmatchen och vi vet ju alla hur det gick… Jag är så fruktansvärt arg!! Domaren måste ha varit mutad, för vi borde ha fått straff och sedan var det jättekonstigt att matchen förlängdes med fem minuter. Egentligen borde vi alltså ha vunnit. Det hade varit så roligt att få täppa igen truten på Tyskland. Får väl bojkotta tysk öl tills Tyskland åker ut.

Förresten har jag fått resultaten på de två sista tentorna som jag skrev innan jag åkte hem. Jag var ett poäng från A på båda tentorna, så typiskt!! Får väl vara glad att jag klarade mig i alla fall. Har alltså klarat av ett år av programmet. Nästa termin blir det statistik och jöken.

index

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>