Kuba del 6

Förmiddagen vår sista dag i Viñales tillbringades vid en hotellpool uppe i bergen. Det var ganska mulet och ingen av oss badade, men vi hade riktigt fin utsikt.

IMG_3717

IMG_3718

IMG_3724

På eftermiddagen gick jag till en botanisk trädgård med två andra tjejer, sedan var det dags för salsalektion. Den var riktigt rolig. Jag vill verkligen börja på en salsakurs och lära mig ännu mer. Just nu har jag nog inte möjlighet att binda upp mig på det sättet, men kanske kommer det att passa någon gång framöver.

Fortsättning följer!

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Kuba del 6

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>