Edward Bloms sommarprat

En av mina favoriter bland alla sommarprat är Edward Bloms sommarprat från 2016. Lyssnade på det en mörk höstkväll förra året och fick upp hoppet. Även om det fanns vissa ljuspunkter, som Madridresan, var höstterminen förra året en ganska jobbig termin. Vårterminen var betydligt bättre. I alla fall, Edward Blom är en förebild för mig, eftersom han verkar ta för sig av livet och är katolik. Sommarpratet påminde mig om att det faktiskt kan vända även när man befinner sig nere på botten. Ett av mina favoritcitat från sommarpratet är det följande:

”Har man en gång upplevt livet så fullständigt euforiskt, så himmelskt fullkomligt, som det var särskilt de sista månaderna, har man sett hur livet kan levas och kommer aldrig helt att slås till ro med något mindre. Det var som att tvingas tillbaka in i Platons skuggspelsgrotta efter att ha druckit nektar med gudar på olympen.”

Har ni inte lyssnat på sommarpratet, så gör det!

Screenshot_20180708-214412_Samsung Internet

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>