Portugal i morgon

I morgon åker jag till Portugal. Jag är bara så nervös för att planen skall bli inställda och att jag skall fastna någonstans i Europa, haha. Får försöka att inte tänka för mycket på det när jag väl är där. Hade jättegärna stannat längre i Portugal, för jag har inte varit där förut, men det går ju tyvärr inte nu. Får väl åka tillbaka längre fram.

Skall träffa Lin, som jag inte har träffat på tre år. Vi träffades i Shanghai, där vi gick i samma språkskola. Saknar verkligen Shanghaigänget! Det hade varit så kul om allihop sågs igen. Dock har jag inte kontakt med alla.

IMG_1577

IMG_1578

IMG_0518
Vi i mitt rum före ett halloweenfirande

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Portugal i morgon

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>