En hiss och två dissar

Hiss
1. Jag skall ha kräftskiva på lördag.

Dissar
1. Det är typ bara jag i min familj som bryr sig om våra bär i vår trädgård? Jag känner mig oerhört ensam i detta. Jag har plockat tio liter klarbär från ett träd, men det är flera träd kvar och massvis med klarbär. Jag vill ju inte att några bär skall gå till spillo, men det är omöjligt för oss att ta hand om allt. Vinbären har vi inte ens börjat plocka. Har gjort flädersaft, klarbärssaft, klarbärssylt och hallonsylt, men det är som sagt en hel del bär kvar.

2. Pappa har konstiga gäster som aldrig åker härifrån och jag kan inte fortsätta min kväll innan de har åkt. Har satt på Aktiepodden på högsta volym här i köket och min lillebror spelar tv-spelsmusik på övervåningen. Borde egentligen lägga mig tidigt, men det lär jag ju inte göra i dag heller… Morr!!

IMG_3797

IMG_3798

IMG_3799

IMG_3803

IMG_3813

IMG_3806

IMG_3820

IMG_3833

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>