En personlig bucketlist

För att komma någon vart måste man veta vad man vill. Man måste kanske inte veta exakt, men ändå åt vilket håll. Jag har hört att man egentligen skall ha en bucketlist med 100 mål, men riktigt så många har jag inte än. Jag tycker bara att man skall skriva upp sådant som man verkligen vill och som känns kul, inte skriva upp något ”bara för att”. Det skall bara vara sådant som man själv kan påverka och det skall vara realistiskt. Att ”visualisera” eller liknande tror jag bara är trams. Målen kan vara både stora och små. Här kommer de målen som jag har skrivit upp hittills. Har även skrivit med en del som jag redan har gjort.

– Ta en kandidatexamen
– Eventuellt ta en magisterexamen
– Bo en period utomlands [X]
– Flytta till Schweiz
– Lära mig att prata tyska och schweizertyska helt flytande och utan brytning
– Köpa en Rolex
– Gå på kinesiska muren [X]
– Resa längs med Sidenvägen
– Gå Inkaleden
– Uppleva karnevalen i Rio

index

blogstats trackingpixel

En reaktion på “En personlig bucketlist

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>